Vrienden van ATB Marum

Naast het lidmaatschap kun je vanaf nu ook vrienden worden van ATB vereniging Marum.

Deze groep vrienden is speciaal in het leven geroepen voor de leden die bijvoorbeeld hun fiets om bepaalde redenen hebben verkocht, niet meer mogen sporten, te oud worden om… of wat de reden ook maar mag zijn; maar ons wel financieel willen steunen.

Voor minimaal €25,= per jaar ben je vriend van de ATB vereniging Marum en kun je van bijna al onze faciliteiten gebruik maken. Zoals sporten bij LCM, gratis deelname aan de NTFU toertocht 14 juni / Wiebe Oldenburger eindejaartocht, Clinics en andere uitjes.

Heb je belangstelling? Meldt je dan aan via het aanmeldingsformulier “vrienden van ATB Marum”

 

Donateur van ATB Marum

Ook kennen we de groep van Donateurs binnen de vereniging van ATB Marum. Onder deze groep valt iedereen die onze initiatieven steunt d.m.v. een financiële bijdrage.

Voor minimaal €10,= per jaar ben je Donateur van de ATB vereniging Marum

Heb je belangstelling? Meldt je dan aan via het aanmeldingsformulier “Donateur van ATB Marum”

Op het formulier kun je aangeven of je bekend wilt zijn voor de buitenwereld als donateur of dat je een stille donateur wilt zijn.

 

De financiële bijdragen kunnen we o.a. gebruiken voor aanleg en onderhoud van de toekomstige “ATB Marum route”, het stimuleren van de jeugd om te gaan fietsen en het organiseren van evenementen.

“Vrienden van” en Donateurs hebben geen stemrecht en kunnen ook geen aanspraak doen op de kledingregeling omdat de vereniging wordt bestuurd door de “fietsende” leden.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen?  Stel uw vraag via het contactformulier.