ATB Marum, Fysiotherapie VitaMarum en Gert Groefsema slaan de handen in één.

 


ScreenShot052

Samenwerking

Vanaf heden werken ATB Marum, Fysiotherapie VitaMarum en Gert Groefsema samen om de blessurebegeleiding en behandelingen van de leden van de ATB Marum te verzorgen.

Elke sporter die wel eens een blessure heeft gehad weet hoe belangrijk het is hier op de juiste wijze mee om te gaan. Om leden van ATB Marum hier bij te helpen zijn sportverzorger Gert Groefsema en Fysiotherapie VitaMarum nu in nauwe samenwerking betrokken bij de vereniging om sporters die geblesseerd zijn te verzorgen.

Als ervaren sportverzorger (oa Cambuur Leeuwarden, nu sv Marum) kan Gert veel voorkomende blessures prima behandelen en de sporter met deskundig advies en begeleiding weer klachtenvrij op de fiets krijgen. Zijn de blessures hardnekkiger of ernstiger van aard kan Fysiotherapie VitaMarum de blessures beoordelen en zo nodig behandelen. Middels een geheel gratis consult wordt dan bekeken wat de juiste route is om de sporter weer blessurevrij te laten sporten.

 

Wat te doen bij een blessure?

Stel u hebt een blessure of vraag ten aanzien van uw verzorging. Welke routes kunt u dan nemen. U kunt contact opnemen met Gert Groefsema tel:email:sportverzorger@atbmarum.nl  Geef bij Gert aan wat uw blessure is of welke vraag u hebt. Gert zal dan samen met u bepalen wat het beste is om te doen. Mocht fysiotherapie nodig zijn zal Gert contact opnemen met Fysiotherapie VitaMarum om een afspraak te maken. Zo houden we de lijnen helder en overzichtelijk en dat komt uw blessurebegeleiding alleen maar ten goede. Mocht u rechtstreeks contact op willen nemen met Fysiotherapie VitaMarum bel of mail dan: 0594-642111 / info@fysiotherapiemarum.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat u lid bent van ATB Marum zodat u bij een deskundige therapeut wordt ingepland en u uiteraard uw eerste gratis consult kunt krijgen.

 

Vergoeding Fysiotherapie

Zoals hierboven reeds aangegeven is het eerste blessureconsult bij de fysiotherapeut voor leden van de ATB Marum gratis. Mocht echter blijken dat gerichte fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn komen deze in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard dient u hiervoor wel aanvullend verzekerd te zijn. Mocht u niet weten hoe u precies verzekerd bent kan de fysiotherapeut met behulp van een aantal gegevens dit achterhalen en u uitleggen hoe u verzekerd bent. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn let dan op want in december van dit jaar kunt u uw verzekering weer aanpassen of desgewenst overstappen naar een verzekeraar die voor u een aantrekkelijk aanvullend pakket heeft.

 

Sportmassage

Met de komst van Gert Groefsema komt ook de mogelijkheid voor sportmassage. Sportmassage is een specifieke vorm van massage die zich richt op herstel bij sporters. Na een zware wedstrijd of juist voor een zware wedstrijd kan het prettig zijn de spieren goed los te maken. Hierdoor worden afvalsotoffen  afgevoerd en kan de doorbloeding verbeteren. Dit bevorderd het herstel en de prestaties. Mocht u een behandeling sportmassage wensen dit kunt u dit aanvragen bij Gert Groefsema email:sportverzorger@atbmarum.nl

 

Wij vertrouwen erop middels bovenstaande samenwerking de verzorging rond ATB Marum naar een professioneel niveau op te hebben opgekrikt. En dat is precies wat een groeiende, enthousiaste club als ATB Marum nodig heeft. Heeft u dus een blessure of vraag schroom dus vooral niet om contact op te nemen.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur, Gert Groefsema en Fysiotherapie VitaMarum.