PASAVOND TEAMKLEDING WOENSDAG 30 JANUARI 2019

 

Beste leden,

Naar aanleiding van onze pasavond van woensdag 30 januari hebben we de volgende actie en geldt alleen als je vóór 13 februari je kleding via de webshop van https://www.rbl-wear.nl/ besteld. Je betaald eerst het volledige bedrag, ATB Marum zorg ervoor dat je de actiekorting retour krijgt (zie voorwaarden).

 

DE ACTIE:

  • Koersbroek COMFORT + wielershirt COMFORT                                              van €85,90 vóór €75,00
  • Koersbroek PURE + wielershirt PURE                                                    van €114,90 vóór €105,00
  • Koersbroek COMFORT + wielershirt PURE                                         van €94,90 vóór €85,00
  • Koersbroek Pure + wielershirt COMFORT                                           van €105,90 vóór €95,00

Voor nieuwe leden die nog niet eerder kleding hebben aangeschaft geldt daarnaast ook nog de actie voor een complete set:

  • COMFORT SET zomer (koersbroek, wielershirt en koersjack)    van €136,00 vóór €85,00
  • PURE SET zomer (koersbroek, wielershirt en koersjack )                            van €169,00 vóór €99,00

En daarbij krijg je nog 1 paar ATBM sokken gratis van Bike Life Roden!!

VOORWAARDEN:

  • Kleding is besteld vóór 13 februari via de webshop van RBL wear
  • Bevestiging van de bestelling mail je naar teamkleding@atbmarum.nl, vermeld daarbij ook je bankrekeningnummer
  • ATB Marum zorgt ervoor dat je de actiekorting retour krijgt op je bankrekening (na 13 februari als alle bestellingen binnen zijn)

 

Heb je nog vragen? mail dan je vraag naar teamkleding@atbmarum.nl.

 

Met vriendelijke groet namens de teamkledingcommissie,

Geertje van Laatum

 

Let op! Actie is geldig tot 13 februari 2019

Teamkleding

Sinds seizoen 2017 is RBL! onze teamkleding leverancier geworden. Deze verenigingskleding is uitsluitend te koop bij RBL! voor ATB vereniging Marum.

Onze samenwerking met RBL! is volop in ontwikkeling en hebben een professionele webshop waarop je kunt inloggen met de verenigingscode die je hebt ontvangen van de secretaris.

Hier kun je uit voorraad zelf teamkleding bestellen en per i-deal, factuur of (bij afhalen) per pin betalen. Daarnaast kan de teamkleding tegen een vergoeding verzonden worden naar een opgegeven adres of je gaat even voor een bakkie naar Bike Life in Roden om de teamkleding te halen.

elke eerste dinsdag van de maand wordt de bestelling geplaatst bij het atelier.

 

Draagplicht

Als vereniging willen wij graag dat onze leden in teamkleding rijden. Door de bijdrage van onze sponsoren kan onze teamkleding tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Ook de activiteiten die ATB vereniging Marum organiseert worden mogelijk gemaakt door onze sponsoren. In ruil daarvoor maakt ATB Marum o.a. publiciteit voor deze sponsoren. Teamkleding is dus een groot onderdeel daar van. Van de leden wordt verwacht dat we op ATB Marum-activiteiten zoveel mogelijk in ATB Marum kleding acte de préséance geven. Bestuursleden en commissie leden rijden tijdens de verenigingsactiviteiten altijd in teamkleding. Deze teamkleding wordt voor een gereduceerd tarief verstrekt.

Licentierijders

Leden kunnen bij de ATB Marum geen KNWU licentie verkrijgen. Ze kunnen bij andere verenigingen een KNWU-licentie aanvragen. Nemen zij deel aan wedstrijden als licentiehouder, dan dragen ze de kleding van desbetreffende vereniging.

Willen leden tijdens een ATB Marum-activiteit afwijkende kleding dragen bijvoorbeeld voor een “goed doel”, dan worden zij verzocht dit vooraf bij het bestuur te melden.

Note; wij hebben de vereniging opgericht om o.a. de ATB route van Marum te kunnen realiseren en hebben daar een zo groot mogelijke achterban voor nodig zodat wij serieus worden genomen als vereniging. Het is dus niet de bedoeling dat als men lid wordt met als doel dit te steunen men verplicht mee moet doen met alle activiteiten en dus ook de teamkleding moet dragen. Op die manier jagen wij juist onze leden weg die ons een goed hart toedragen en dat kan nooit de bedoeling zijn.

Vanzelfsprekend blijven wij als bestuur van mening dat het wel zeer wenselijk en fatsoenlijk is ten aanzien van de sponsoren dat we zoveel mogelijk onze teamkleding dragen tijdens onze verenigingsactiviteiten.

Actie voor nieuwe leden:

Speciaal voor de nieuwe leden hebben we een basispakket samengesteld, te weten:

 

Comfort-set: Zomer

Wielershirt Comfort korte mouw, Wielerbroek Comfort kort en Wielerjack Comfort

Prijs incl. btw van €136,= voor € 85,=

 

 

 

 

Pure-set: Zomer

Wielershirt Pure korte mouw, Wielerbroek Pure kort en Wielerjack Pure

Prijs incl. btw van €169,= voor € 99,=

 

 

 

Let op!

Nieuwe leden kunnen bestellen via de website en declareren het verschil bij onze penningmeester Susan Greydanus via penningmeester@atbmarum.nl (maximaal 1 set per lid)