Sportmassage

Met de komst van Gert Groefsema komt de mogelijkheid voor sportmassage. Sportmassage is een specifieke vorm van massage die zich richt op herstel bij sporters. Na een zware wedstrijd//toertocht of juist voor een zware wedstrijd//toertocht kan het prettig zijn de spieren goed los te maken. Hierdoor worden afvalstoffen  afgevoerd en kan de doorbloeding verbeteren. Dit bevorderd het herstel en de prestaties. Mocht u een behandeling sportmassage wensen dit kunt u dit aanvragen bij Gert Groefsema email:sportverzorger@atbmarum.nl (tel 06-12127065)

Wat te doen bij een blessure?

Stel u hebt een blessure of vraag ten aanzien van uw verzorging. Welke routes kunt u dan nemen. U kunt contact opnemen met Gert Groefsema email:sportverzorger@atbmarum.nl (tel 06-12127065) Geef bij Gert aan wat uw blessure is of welke vraag u hebt. Gert zal dan samen met u bepalen wat het beste is om te doen. Mocht fysiotherapie nodig zijn zal Gert contact opnemen met Fysiotherapie VitaMarum om een afspraak te maken. Zo houden we de lijnen helder en overzichtelijk en dat komt uw blessurebegeleiding alleen maar ten goede. Mocht u rechtstreeks contact op willen nemen met Fysiotherapie VitaMarum bel of mail dan: 0594-642111 / info@fysiotherapiemarum.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat u lid bent van ATB Marum zodat u bij een deskundige therapeut wordt ingepland en u uiteraard uw eerste gratis consult kunt krijgen.

 

Vergoeding Fysiotherapie

Zoals hierboven reeds aangegeven is het eerste blessureconsult bij de fysiotherapeut voor leden van de ATB Marum gratis. Mocht echter blijken dat gerichte fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn komen deze in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard dient u hiervoor wel aanvullend verzekerd te zijn. Mocht u niet weten hoe u precies verzekerd bent kan de fysiotherapeut met behulp van een aantal gegevens dit achterhalen en u uitleggen hoe u verzekerd bent. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn let dan op want in december van dit jaar kunt u uw verzekering weer aanpassen of desgewenst overstappen naar een verzekeraar die voor u een aantrekkelijk aanvullend pakket heeft.