atbmarum_sponsor_wiebe

 

 

 

 

 

Bij Wiebe Oldenburger Autoschade staat een gedreven en enthousiast team van mensen voor u klaar in geval van autoschade. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van automobiliteit en autoschade kunnen onze klanten er van op aan dat de auto weer als nieuw hersteld wordt. Het herstellen van de auto doen we met focus op kwaliteit en op een persoonlijke wijze. Bij Wiebe Oldenburger bent u als klant zeker geen nummer!

Wiebe Oldenburger Autoschade is gevestigd te Nuis en heeft een brede klantenkring opgebouwd in de dichtstbijzijnde dorpen zoals Leek, Roden, Drachten en Marum maar is in principe actief in heel Friesland en Groningen. Kom een keer vrijblijvend langs en maak kennis. U bent van harte welkom!

Nieuwbouw

De afgelopen jaren is er flink aan de weg getimmerd. Naast het bestaande pand, heeft Wiebe zelf een nieuw pand gebouwd. De voltooiing van de nieuwbouw is een feit, en daar is iedereen bij Wiebe Oldenburger trots op. In het nieuwe pand worden o.a. de voorbewerking werkzaamheden gedaan, het uitlijnen, montage van herstelde en nieuwe delen.

Aan de voorzijde van de nieuwbouw is een aparte ruimte ingericht voor het herstellen van ruitschades en het vervangen van beschadigde ruiten.