VBA accountants

 

 

Wie zijn wij?

VBA Van Braak Accountants is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten. Wij doen dit vanuit onze vestigingen in Drachten, Franeker, Holten, Marum, Scherpenzeel, TielTexelVeenendaal, Vught en Zuidbroek.

Onze accountants zijn lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en onze belastingadviseurs zijn lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Dit houdt in dat wij zijn gebonden aan de voor deze beroepsorganisaties geldende gedrags- en beroepsregels.

Onze mensen 

Onze organisatie telt ruim 145 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij op de voet, zodat wij onze cliënten adequaat kunnen adviseren.


Onze doelgroep

De doelgroep van VBA Van Braak Accountants is zeer divers. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB en de agrarische sector met als gemeenschappelijke deler dat het mensen zijn, die geïnteresseerd zijn in oplossingen die hen geld besparen.

VBA Van Braak Accountants werkt echter ook voor tal van non-profitorganisaties en diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.

 

Uitreiking attentie door Doeke Reitsema

Uitreiking attentie door Doeke Reitsema