atbmarum_sponsor_heerlijkheid

 

 

“Heerlijkheid”

Eigenaar Janco Bos “ik ben 6 geleden begonnen met het serveren van pure, verse en lekkere gerechten in Restaurant Heerlijkheid gevestigd in Marum”. Naast het restaurant doen we heel veel aan catering, kunnen mensen hier voor niks de bovenzaal huren, kiezen uit 34 soorten bier, genieten van een high tea of een heerlijke snack uit de cafetaria bestellen.

Puur Lekker en Vers is het moto van Restaurant Heerlijkheid en doe maar gewoon. Daarnaast maken we alles zelf, we bakken bijvoorbeeld zelf ons eigen brood. Ook verhuren we alle horeca materialen zoals partytenten tot luchtkussens. We zijn in het bezit van koelaanhangers zodat producten voor feestje lekkers vers blijven.

Waarom sponsor van ATB vereniging Marum “voor bedrijven is naamsbekendheid heel belangrijk, en wat is dan beter dan een actieve ATB vereniging in je eigen dorp. Tenslotte komen die overal en ben je dus als ondernemer zichtbaar. Daarnaast ligt het in de lijn van verwachtingen dat de toekomstige route begint op het parkeerterrein naast ons pand. Ik zie in de toekomst de ATB-ers die gebruik gaan of hebben gemaakt van de route hier al hun energie weer aanvullen met een gezonde en voedzame maaltijd of het traditionele kopje koffie met appelgebak”.

Op de vraag sport jezelf ook: “nee alle tijd steek ik op dit moment in de zaak, maar wie weet trek ik nog wel eens de stoute ATB schoenen aan om zelf te ervaren wat jullie beweegt om in weer en wind door de modder en blubber te fietsen”.

Een catering met smaak… Restaurant, Cafetaria, Catering Service, Zaal en Horeca verhuur  “Heerlijkheid” Tolhuisstraat 1 9363  AX    Marum Tel: 0594-641111