logo

Convident, webontwikkeling en advies Groningen

Convident in Groningen ontwikkelt vindbare en effectieve websites, webshops en webapplicaties voor het MKB in Nederland. Bij Convident stopt het contact niet na het opleveren van uw website. U kunt naderhand ook altijd bij Convident terecht voor vragen of aanpassingen aan uw website. Daarnaast bieden wij hostingspakketten, onderhoudspakketten en zoekmachine optimalisatie pakketten voor de vindbaarheid van uw website. Wij zijn ook graag uw meedenkende internetpartner in het bepalen van uw internetstrategie. Bij ons heeft uw website een gebruiksvriendelijk karakter en uitstekende zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijkheden.

Nieuwe website ATB Marum

Internetbureau Redeal heeft een nieuwe website voor ATB Marum ontwikkelt, wat sinds 1 januari 2015 is overgegaan in Convident. De vereniging is bijzonder content met haar nieuwe website en vindt Convident een echte aanrader. Directeur commerciële zaken Rick Dreise heeft al een tijd contact met ATB Marum en beide partijen zagen ontzettend veel online potentieel. “De uitstraling van een vereniging wordt steeds belangrijker, ook online. De doelstelling voor de nieuwe website hebben we vooraf duidelijk besproken en ik denk dat we op het gebied van design, CMS systeem en zoekmachine optimalisatie een bijzonder toegevoegde hebben voor dit soort bedrijven en verenigingen. We zijn trots om te horen dat alles naar volle tevredenheid is”.

De vernieuwde website van ATB Marum staat sinds kort online. Op de nieuwe website vindt u onder andere informatie over de organisatie, foto en video impressies, activiteiten, nieuws en sponsoren. Voldoende reden om met regelmaat onze website te bezoeken!

Wilt u een groter klantenbestand, een modern webdesign of gewoon een schitterend online visitekaartje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.