Datum/tijd: 11/09/2019 / 19:30 - 21:30

Zomertoertocht evaluatie 2019

Naar aanleiding van de papieren evaluatie vinden we het belangrijk om de ervaringen en met name de verbeterpunten te delen met jullie.

Daarom een evaluatie avond voor iedereen.

 

mail 28-06-2019

Beste,

 

Met trots kan ik mededelen dat ook dit jaar de zomertoertocht van ATBMarum een succes was. Prachtige routes met verrassende elementen zoals een wasstraat en het tuincentrum Ottema. Er zijn op verschillende media positieve geluiden ontvangen en ook bij de finish werden er door veel rijders al complimenten uitgedeeld.

 

Dit is natuurlijk allemaal te danken aan de organisatie, toertochtcommissie  en alle vrijwilligers die 100% inzet hebben getoond. Ook zijn we alle grondeigenaren dankbaar dat we gebruik mochten maken van hun grondgebied.

 

Hoewel we vorig jaar al het keurmerk “extra goed geregeld” hebben gekregen, willen we natuurlijk vooruitgang blijven boeken. Daarom is het noodzakelijk om kritisch te blijven kijken naar verbeterpunten. Maar ook benoemen waar het juist goed ging is belangrijk. Daarmee bedoel ik alles van het organiseren tot “the day after”. Daarom in de bijlage een aantal vragen welke inzicht geven in wat we volgend jaar nog beter kunnen doen. Deze graag, indien van toepassing, invullen en retour sturen. Het kan digitaal maar je mag het bestand ook uitprinten en inleveren bij Jack, Eddie of mij. Des te meer input, des te leuker we het volgend jaar weer kunnen maken. Begin september gaan we de punten behandelen tijdens een evaluatie.

 

Ook wil ik graag iedereen vragen die iets te declareren heeft, dit z.s.m. te doen. Zodoende kunnen we binnenkort een financiële balans opmaken. Je declaratie gaarne, zoals gebruikelijk, indienen bij Susan. Mocht je hier vragen over hebben, laat me het even weten.

 

Mochten er verder vragen of opmerkingen zijn dan zijn deze altijd welkom door een reply te sturen. We zien je ingevulde enquête graag tegemoet. En nogmaals: Voor een ieder die zich heeft ingezet voor dit evenement “BEDANKT”

 

Sportieve groet

Kaart niet beschikbaar

Locatie
Optisport Sportcentrum de Holten
Hoornweg 46
9363 EH Marum

Tags:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reserveringen

6 reserveringen op 100 beschikbare plaatsen.

Deelnemers

Deelnemer

Soort ticket

Opmerking

Jack Wagena1 x 'Ja hoor, ik kom'
Manuel Neef1 x 'Ja hoor, ik kom'
Tako Feenstra1 x 'Ja hoor, ik kom'
Henk-Jan Kloosterman1 x 'Ja hoor, ik kom'
Susan Greydanus1 x 'Ja hoor, ik kom'
Uilkje Zuur1 x 'Ja hoor, ik kom'