Nu ook aandacht voor het lijf!

 

Veel leden hebben naast vragen over de techniek ook behoefte aan advies voor het lichaam. We willen onze leden daarom ook de mogelijkheid bieden om hier gericht mee aan de slag te gaan.

We willen een compleet pakket te bieden, met aandacht voor bijv: Sportmassage, Fysiotherapie, conditie advies op maat, (sport) voeding advies, en de mogelijkheid tot indoor sporten.

Ook verwijzen we je op deze pagina naar handige tips, en adviezen:

Vele fietsers denken, als ik maar veel fiets komt t goed, en gaat’t vanzelf beter. Onze ervaring is echter dat je naast het fietsen ook iets moet doen aan je “core stability”. Zeker als je rug en schouderklachten wilt voorkomen. Details info kun je altijd bij onze sportverzorger of Vita Marum krijgen, maar voor de liefhebbers toch wat oefeningetjes. Hier en hier.

Samenwerking

Vanaf heden werken ATB Marum, Fysiotherapie VitaMarum en Gert Groefsema samen om de blessurebegeleiding en behandelingen van de leden van de ATB Marum te verzorgen.

Elke sporter die wel eens een blessure heeft gehad weet hoe belangrijk het is hier op de juiste wijze mee om te gaan. Om leden van ATB Marum hier bij te helpen zijn sportverzorger Gert Groefsema en Fysiotherapie VitaMarum nu in nauwe samenwerking betrokken bij de vereniging om sporters die geblesseerd zijn te verzorgen.

Als ervaren sportverzorger (oa Cambuur Leeuwarden, nu sv Marum) kan Gert veel voorkomende blessures prima behandelen en de sporter met deskundig advies en begeleiding weer klachtenvrij op de fiets krijgen. Zijn de blessures hardnekkiger of ernstiger van aard kan Fysiotherapie VitaMarum de blessures beoordelen en zo nodig behandelen. Middels een geheel gratis consult wordt dan bekeken wat de juiste route is om de sporter weer blessurevrij te laten sporten

  • Sportverzorger
  • VitaMarum
  • Fiets meting
    • Bij d-cycling kun je jezelf op laten meten, zodat je bij de koop van een nieuwe fiets in ieder geval de juist maat hebt. Daarna kun je bij d-cycling tot op de milimeter nauwkeurig je fiets op je lijf laten aanpassen. Meer info
  • Club Fysiek Marum
    • Voor core stability oefeningen, spinning etc kun je terecht bij Club Fysiek Marum. De meeste recente aanbieding via de club, staat hier