Sportieve fanatiekelingen gezocht!

Het lijkt nog ver weg maar voor dit jaar moeten we ons weer opgeven voor de 6- en/ of 24-uurs race bij het Bike festival in Assen. De inschrijving start dit jaar waarschijnlijk eind december. We willen er dus snel bij zijn (vol is immers vol). Vandaar dat we nu al willen weten of je meedoet of niet. Je hebt dan ruim voldoende tijd om je voor te bereiden.

Wat is Bike Festival Assen?

Bike Festival Assen is een uniek evenement en staat in de mountainbike wereld bekend als één van de leukste en gezelligste mountainbike evenementen van Nederland! Het hele evenement staat in het teken van gezelligheid, fun en sportiviteit voor iedereen.

Naast de wedstrijden is er veel te beleven voor de bezoekers & deelnemers, zo is er een waar promodorp ingericht, zijn er diverse demo’s en kunnen de kids meedoen aan een MTB Clinic.

Bike Festival Assen zal in 2018 plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 september aan het recreatiegebied de Baggelhuizerplas te Assen (NL), en de volledige organisatie is in handen van de Stichting MTB World.

 

Wat is ons plan?

We willen graag met 1 of 2 teams,en het liefste gemengd meedoen aan in ieder geval de fun-klasse. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het dan meer om het meedoen en niet om de wedstrijd. Maar mochten er fietsers zijn die mee willen doen als wedstrijdteam dan is dit natuurlijk ook goed. Het lijkt ons in eerste instantie verstandig om ons in te schrijven voor de 24-uurs (schijnt makkelijker te zijn dan de 6-uurs) en in de funklasse.

We zullen uiteraard in samenwerking met de commissies opnieuw kijken of er sponsoren zijn die ons financieel een handje willen helpen. We willen weer een tent huren, vervoer regelen  en wat er verder ook maar nodig zal zijn.

We weten al van diverse leden dat ze mee willen doen maar toch even via de officiële weg graag aanmelden. Tevens moeten we ons aanmelden op naam; kunnen dus niet zomaar mensen opgeven en wisselen….

Daarom de vraag:

Doe je mee? Graag, vanwege de tijd per omgaande aanmelden hieronder

 

De kosten:

We vragen je eerst om t inschrijfgeld te voldoen.  De totale kosten (huur tent, electriciteit etc) worden verrekend met eventuele sponsor bijdragen. De rest van de kosten worden verdeeld over de deelnemers. Indien we met zijn allen geen sponsoren kunnen vinden vragen we vanaf 1 juli om alvast een bijdrage van €25.

 

Hier vindt je meer info over het event.

Voorlopige indicatie