02-02-2018 Bijeenkomst Werkgroep ATB Marum

 

Afgelopen week is de werkgroep van ATB Route Marum weer bij elkaar geweest.
Hier hebben we het projectplan wat geschreven is door Patrick Jansen van Tracks & Trails besproken. Er is dan ook besloten om dit projectplan te gaan gebruiken als draaiboek.

Waar staan we nu:
Het traject is in grove lijnen bekend en duidelijk. We zijn er met elkaar in geslaagd om zoals Patrick aangeeft “een verrassende route”  neer te leggen binnen de mogelijkheden in onze gemeente.

De planning is nu om:

De komende weken met eigenaren en gebruikers te komen tot een gebruikersovereenkomst / verklaring voor de route. Dit kost wel even tijd. Vervolgens gaan we de route presenteren aan belangstellenden en ondertussen zijn we op zoek naar financiën door middel van fondsen en / of sponsoren.

Als dit allemaal voorspoedig verloopt geven we de natuur even rust (broedseizoen) voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.
Dan word in samenwerking met de eigenaren de route uitgevlagd waarbij de flora en fauna zoveel mogelijk word ontzien. Zoals het nu lijkt lukt het ons om 9 kilometer nieuwe singeltracks te realiseren binnen de totale lengte van 28 kilometer waar de ATB-er zijn hart kan ophalen.

 

Wordt zeker vervolgt!!!!!!

 

Eddie Renkema
Route commissie ATB Marum
06-53682070